Kontakt og åbningstider

Kontakt:
Du er velkommen til at kontakte os på e-mail eller telefon:

(+45) 28 86 74 35
kontakt@seerupgaard.dk

Hvordan kan du handle hos Seerupgaard?

Køb dine lokale varer på Økoskabet.dk

Året rundt kan du bestille helt friske varer fra marken på Økoskabet.dk. Det er både muligt at handle varer fra Seerupgaard, men også fra andre lokale producenter. Der står økoskabe placeret rundt omkring i København, på Frederiksberg, i Dragør og vest for København. Du vælger selv hvilket af økoskabene du vil hente dine varer i. Her kan du se hvor Økoskabene er placeret: Hvor står Økoskabene?

På Økoskabet.dk  kan du se sæsonens varer, bestille og afhente, når det passer dig. Deadline for bestilling er kl.14 på to dage inden den ønskede afhentningsdag. Så kan vi nemlig nå at få de bestilte varer på høstlisten. På afhentningsdagen når varerne er klar til afhentning, modtager du en mail og en sms med en kode, samt besked om, at nu kan varerne afhentes. Derefter kan du hente varerne, når det passer dig i løbet af eftermiddagen, aftenen eller senest den følgende dag kl.10. Varerne står beskyttet så længe. Koden bruges til at åbne det Økoskab, du har bestilt levering til. Og så er det bare hjem og nyde de lokale varer.

Gårdbutikkens og caféens åbningstider i 2022:

Gårdbutikken og caféen har åbent for alle hver torsdag i højsæsonen. Her finder man et udvalg af friskhøstede grøntsager, krydderurter og blomster samt æg, honning og andre gårdbutikvarer. I caféen serveres økologiske drikkevarer, hjemmebagt kage og boller. Så kan man tage sin kaffe og kage med ud på terrassen eller ud på marken og nyde eftermiddagen. Man kan også høste sin egen buket blomster eller urter.

Gårdbutikken og caféen åbner for sæsonen torsdag d. 16. juni kl.14.

Åbningstider 2022:

Juni: Alle torsdage fra 16. juni kl.14-17.30.

Juli: Alle torsdage kl.12-16.30.

August – 20. oktober: Alle torsdage kl.14-17.30.

Sæsonens oplevelser

Løbende igennem sæsonen afholder vi forskellige arrangementer. Her er der masser af oplevelser i marken, bl.a. høst-selv, men også et stort udvalg af smagsprøver, børnevenlige aktiviteter som også er for voksne, og ikke mindst masser af hygge. Der bliver løbende igennem sæsonen afholdt pop-up restauranter med forskellige kokke, der kommer ud og laver mad, med helt friske varer, direkte fra marken. Læs mere om sæsonens arrangementer ved at trykke her.

Afhentningsadresse for Sæsonmedlemmer, Høst selv og æg-aktionærer
Fælledvej 120
2791 Dragør

Produktionsadresse
Fælledvej 120
2791 Dragør

Virksomhedsadresse
Seerupgaard ApS
Fælledvej 120
2791 Dragør

CVR-nr. 36394889

Smileyordning

Du kan til enhver tid se den gældende smileyordning på Seerupgaard via dette link:

www.findsmiley.dk/763774