Kontakt og åbningstider

Kontakt
Du er velkommen til at kontakte os på e-mail eller telefon:

(+45) 28 86 74 35
kontakt@seerupgaard.dk

Hvordan kan du handle hos Seerupgaard?

Hver torsdag mellem kl. 14-18 har vi åbent i gårdbutikken.  Mangler du noget grønt eller honning udenfor åbningstiden, er du velkommen til at kontakte os, så skal vi se om vi kan hjælpe. Vi leverer i forvejen friskhøstede varer til restauranter hver uge, direkte fra marken.

Udover salg i gårdbutikken og til restauranter, sælger vi sæsonmedlemskaber, læs mere om dette i butikken her på siden. Eller skriv til os for at høre nærmere.

I sæsonen kan man i gårdbutikken finde et stort udvalg af økologiske grøntsager, en kop kaffe og et stykke kage eller en is.
Derudover findes det et bredt udvalg af hjemmesyltede produkter og honning. Vi forhandler Pulito varer, Danish Granola Company, Risteriet kaffe, Bagerdygtigt brød, Kødbyens is, forskellige bøger og meget, meget mere.

Løbende igennem sæsonen afholder vi forskellige arrangementer. Her vil der være masser af oplevelser i marken, bl.a. høst-selv, men også et stort udvalg af smagsprøver, børnevenlige aktiviteter som også er for voksne, og ikke chiefessays.net mindst masser af hygge. Der bliver løbende igennem sæsonen afholdt pop-up restauranter med forskellige kokke, der kommer ud og laver mad, med helt friske varer, direkte fra marken.

Afhentningsadresse
Fælledvej 120
2791 Dragør

Produktionsadresse
Fælledvej 120
2791 Dragør

Virksomhedsadresse
Seerupgaard IVS
Fælledvej 120
2791 Dragør

CVR-nr. 36394889

Smiley ordning

Du kan til enhver tid se den gældende smileyordning på Seerupgaard via dette link:

www.findsmiley.dk/763774