Kontakt og åbningstider

Kontakt:
Du er velkommen til at kontakte os på e-mail eller telefon:

(+45) 28 86 74 35
kontakt@seerupgaard.dk

Hvordan kan du handle hos Seerupgaard?

Køb dine lokale varer på Økoglad.dk

Året rundt kan du bestille helt friske varer fra marken på Økoglad.dk. Det er både muligt at handle varer fra Seerupgaard, men også fra andre lokale producenter. Der står økoskabe placeret rundt omkring i København, på Frederiksberg, i Dragør og vest for København. Du vælger selv hvilket af økoskabene du vil hente dine varer i. Her kan du se hvor Økoskabene er placeret: Hvor står Økoskabene?

På Økoglad.dk  kan du se sæsonens varer, bestille og afhente, når det passer dig. Deadline for bestilling tirsdag aften ved midnat, for levering fredag. Så kan vi nemlig nå at få de bestilte varer på høstlisten. Onsdag bliver ordrerne nemlig sendt ud til alle os små producenter. Torsdag høster vi, og fredag bliver varerne leveret samlet i det Økoskab du har valgt. Når varerne er leveret, modtager du en mail og en sms med en kode, samt besked om, at nu kan varerne afhentes. Derefter kan du hente varerne, når det passer dig i løbet af eftermiddagen, aftenen eller senest den følgende dag kl.10. Varerne står køligt og beskyttet så længe. Koden bruges til at åbne det Økoskab, du har bestilt levering til. Og så er det bare hjem og nyde de friske, lokale varer.

Gårdbutikkens og caféens åbningstider i 2023:

Vi har desværre ikke mulighed for at holde åbent i gårdbutikken i 2023. Men vi holder Økologisk Høstmarked søndag d.3. september kl.11-16 hvor alle er velkomne til a komme ud og besøge os og marken. Læs mere her: Det kan du opleve på Seerupgaard

Sæsonens oplevelser

Løbende igennem sæsonen afholder vi forskellige arrangementer. Her er der masser af oplevelser i marken, bl.a. høst-selv, men også et stort udvalg af smagsprøver, børnevenlige aktiviteter som også er for voksne, og ikke mindst masser af hygge.

Produktionsadresse
Fælledvej 120
2791 Dragør

Virksomhedsadresse
Seerupgaard ApS
Fælledvej 120
2791 Dragør

CVR-nr. 36394889

Smileyordning

Du kan til enhver tid se den gældende smileyordning på Seerupgaard via dette link:

www.findsmiley.dk/763774