Det Sker

Her vil der være forskellige informationer omkring hvad der sker på Seerupgaard

Græskar dag på Seerupgaard. d. 13. Oktober kl. 10-16.

Igen i år fejrer vi efterårsferien, som jo oprindeligt er høstferien med en græskarfest for unge som gamle. Der er græskar på marken, græskar til at skære i, græskar til at spise og meget mere græskar. Det er kl. 10-16 og skulle vejret være dårligt, hygger vi indenfor med kastanje dyr og lækkerier. Håber vi ses

Se mere på
https://www.facebook.com/events/1781101615522665/

Økologisk Høstmarked på Seerupgaard d. 31 august – 1. september. 

Jeanette, Neel og Marc på Seerupgaard glæder sig til igen at byde velkommen til Økologisk Høstmarked på den nybyggede gård. Kom og oplev livet på landet, hils på kaninerne og leg i høet. Nyd de økologiske forfriskninger og en lækker frokost, smag på de friske råvarer, høst selv grøntsager m.m. Vi glæder os til høstmarkedsbesøg! Høstmarkedsåbent: lør + søn kl.10-16.
Handicapvenlige faciliteter, og der er cykel- og gangsti ud til gården. Der kører busser meget tæt på gården, 350S eller 35. Der er yderligere mulighed for parkering på Seerupgaards marker imod betaling (20 kr).

Se mere på
https://www.facebook.com/events/379844179551620/

 

Middag i marken med Thomas Rode

Kom til middag i marken med Seerupgaard, et økologiske gartneri på Amager, når de sammen med Thomas Rode, tidligere chefkok på Kong Hans og tv-kok, serverer en overdådig middag med årstidens friske grøntsager.

Jeanette Rasmussen, der er gartner på Seerupgaard, og har en baggrund som sous-chef på Restaurant Alchemist, sørger for sammen med Thomas Rode, at sammensætte en menu fyldt med smagseksplosioner, grønne overraskelser og friske råvarer. Maden bliver en blanding af frisk grønt fra marken og lækre proteiner fra RigtigMad.dk, som Thomas er en del af.

Den fire-retters middag serveres midt i Seerupgaards grønt- og blomstermarker, der står i smuk sensommerflor. Vi anbefaler derfor, at du medbringer tøj og sko, der passer til vejret. Medbring også gerne et tæppe til at sidde på.

Hvis vejret ikke er med os, dækker vi op et sted med læ og overdække – men selvfølgelig stadig med udsyn over sommermarkerne.

Du kan købe drikkevarer til middagen.

Adresse: Seerupgaard, Fælledvej 120 , 2791 Dragør

Læs mere på: https://www.copenhagencooking.dk/program/

Husk tøj og sko, der passer til vejret, og et tæppe til at sidde på.