Kontakt og åbningstider

Kontakt:
Du er velkommen til at kontakte os på e-mail eller telefon:

(+45) 28 86 74 35
kontakt@seerupgaard.dk

Hvordan kan du handle hos Seerupgaard?

Køb dine lokale varer på Økoskabet.dk

Året rundt kan du bestille helt friske varer fra marken på Økoskabet.dk. Det er både muligt at handle varer fra Seerupgaard, men også fra andre lokale producenter.

På Økoskabet.dk  kan du se sæsonens varer, bestille og afhente, når det passer dig. Deadline for bestilling er kl.12 på dagen inden den ønskede afhentningsdag. På afhentningsdagen høstes og pakkes varerne, og når de ligger klar til afhentning, modtager du en mail med en kode og besked om, at nu kan varerne afhentes. Derefter kan du hente varerne, når det passer dig i løbet af eftermiddagen eller aftenen. Varerne står beskyttet så længe. Koden bruges til at åbne systemet. Og så er det bare hjem og nyde de lokale varer.

Sæsonens oplevelser

Løbende igennem sæsonen afholder vi forskellige arrangementer. Her er der masser af oplevelser i marken, bl.a. høst-selv, men også et stort udvalg af smagsprøver, børnevenlige aktiviteter som også er for voksne, og ikke mindst masser af hygge. Der bliver løbende igennem sæsonen afholdt pop-up restauranter med forskellige kokke, der kommer ud og laver mad, med helt friske varer, direkte fra marken. Læs mere om sæsonens arrangementer ved at trykke her.

Afhentningsadresse
Fælledvej 120
2791 Dragør

Produktionsadresse
Fælledvej 120
2791 Dragør

Virksomhedsadresse
Seerupgaard IVS
Fælledvej 120
2791 Dragør

CVR-nr. 36394889

Smileyordning

Du kan til enhver tid se den gældende smileyordning på Seerupgaard via dette link:

www.findsmiley.dk/763774